Cake smash

Een Cake smash fotoreportage wordt zeker 1 maand voor de verjaardag van het kindje gedaan en de boeking kunt u het beste een paar maanden ervoor doen.

Deze fotoreportage duurt niet langer dan 1,5 uur en neemt enkel in de studio plaats.  Let op: de achtergrond moet bij het boeken besproken worden of ten laatste twee weken voor de shoot zelf.

In het begin worden er foto’s zonder taart gemaakt, vervolgens met een taart en op het einde zijn er nog foto’s in het badje. Een paar gezinsfoto’s zijn ook mogelijk.

Wat de kleding van uw kindje betreft kan u kiezen uit een uitgebreide collectie, speciaal gemaakt voor kindjes van deze leeftijd. Er worden twee outfits gebruikt.

meer

Cake smash wat moet ik meenemen/doen?

– Zorg dat je kindje heel goed heeft geslapen voor dat jullie aankomen. Hij/zij mag zeker al gegeten hebben, maar neem ook iets voor te eten mee (groente- of fruitpap of een koekje). Neem ook water voor je kindje mee zodat hij/zij af en toe wat kan drinken.
– Neem een speelgoedje mee dat je kindje goed kent.
– Neem wat extra luiers mee.
– U hoeft geen speciale kleren voor uw kindje mee te nemen.
– Let op: niet elk kindje vindt het geweldig om zijn handjes in de taart te steken. Ik doe altijd mijn best om hem/haar bezig te houden maar ook dan kan het soms niet als gepland verlopen.
– Als je kindje ziek is of zich niet helemaal op zijn best voelt, is het soms beter om de shoot uit te stellen. In dat geval moet u mij zeker 24 uur voor de shoot verwittigen. Een Cake smash mag niet meer dan twee keer uitgesteld worden.