Zwangerschap

Een zwangerschapsshoot wordt het beste gedaan tussen de 28 en 32 weken van de zwangerschap. Tijdens deze periode voelen zwangere mama’s zich nog altijd goed en stralend en en ook voelt de zwangerschap meestal nog niet te zwaar.

Het boeken van deze shoot kan je na de 20ste week van de zwangerschap doen. Je kan kiezen tussen een shoot in de studio ofwel eentje buiten op locatie. Bij de keuze van een shoot op locatie wordt deze ofwel heel vroeg in de ochtend (zonsopgang) ofwel heel laat in de avond (zonsondergang) gepland. Dit omdat op die moment het licht het mooiste is. In geval van slecht weer kan de shoot tot tweemaal toe uitgesteld worden ofwel kan je ervoor kiezen om deze in de studio te laten doorgaan.Bij de keuze van een shoot in de studio zal deze op elk moment van de dag kunnen doorgaan.

De kleding voor de shoot wordt door mij voorzien. Er worden 3-5 verschillende outfits gebruikt.

Je kunt altijd voorbeeldfoto’s doorsturen zodat ik een idee krijg van wat je mooi vindt. Deze voorbeelden selecteer je het best tussen mijn eigen gemaakte foto’s. Foto’s die door iemand anders zijn gemaakt, kunnen niet altijd even goed gelukt zijn.

Er is ook een mogelijkheid om uw schmink en haar door een professional te laten doen.

Deze fotoreportage duurt ongeveer 1,5-2uur.

meer

Wat moet ik meenemen/doen voor mijn zwangerschapsshoot?

Als je geboekt hebt met de mogelijkheid om schmink en haren in de studio te laten doen, dan heb je al één zorg minder 🙂

Als je deze mogelijkheid niet gekozen hebt, kan je er zeker voor zorgen dat schmink en haar in orde zijn. Je mag zeker wat meer schmink gebruiken en denk ook aan uw decolleté.

Zorg voor een verzorgde manicuur en pedicuur. Gelakte nagels mogen, maar kies voor natuurlijke kleuren of een rode kleur.

Neem een huidskleurige beha zonder bandjes mee evenals een huidskleurige onderbroek. Het beste is een string die niet te strak zit. Neem ook een zwarte beha en een zwarte onderbroek mee.

Laat je juwelen thuis. Een trouwring mag, maar liever niets anders. Hetzelfde geldt ook voor uw partner.

Zorg dat je gegeten hebt voor de shoot.

Je kleding kan je kiezen uit een uitgebreide collectie, speciaal gemaakt voor deze bijzondere fotoreportage. Zoals al eerder vermeld, worden er 3-5 outfits gebruikt.

Wat de kledij van je partner betreft: kies voor een donkere (jeans)broek, een lichtgekleurd en een donkergekleurd hemd. Je partner mag zeker ook chique op de foto staan. Neem zijn kleren aan een kapstok mee en zorg dat ze gestreken zijn.

Als de fotoshoot buiten plaats gaat nemen, zorg dat je insecten spray bij hebt aangezien de foto’s vaak in bosgebieden genomen worden. Neem ook voldoende water mee.